Antrenorul lui Rafael Nadal i-a pus gând rău lui Novak Djokovic. Plan pentru a-l învinge la Roland Garros
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
"Avem un plan pentru a-l învinge pe Novak Djokovic", a afirmat antrenorul lui Rafael Nadal, Carlos Moya, sâmbătă, în ajunul celei de-a 13-a finale a jucătorului la turneul de la Roland Garros, relatează AFP.

"Este o imensă provocare, este evident că el (Djokovic) este unul dintre cei mai mari jucători din istorie. Nu ştiu dacă va fi mai greu decât un meci cu Federer la cel mai bun nivel al său la Wimbledon. Dar avem un plan", a declarat Moya, fără a intra în detalii tactice.

Sâmbătă, Nadal s-a antrenat punând accentul pe mobilitate, reverul încrucişat şi amortizarea loviturilor.

Carlos Moya a precizat că a studiat mult sfertul de finală din 2015 în care Djokovic i-a administrat una din cele două înfrângeri ale sale la Roland Garros.

"Rafa nu era la cel mai bun nivel al său. Acum, el joacă mai bine şi, mai ales, diferit. Rafa de la acea vreme nu era capabil să-l învingă pe Djokovic de azi", a mai spus Moya.

Finala turneului masculin de tenis de la Roland Garros se va disputa, duminică, între spaniolul Rafael Nadal, campionul en titre, şi sârbul Novak Djokovic, liderul mondial, potrivit Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel