29 noi 2020 / 17:03
ANUNȚUL ZILEI. E vorba de Victor Rebengiuc
Este vestea momentului despre actorul Victor Rebengiuc.
Foto: Facebook

Victor Rebengiuc a vorbit despre proiectul pe care a făcut-o pentru a-l cinsti pe Constantin Brâncuși și a făcut o dezvăluire în premieră. 

"Port masca toată ziua, în afară de atunci când sunt acasă și nu mă deranjează deloc, nu am niciun fel de impresie neplăcută cu masca, m-am obișnuit cu ea! Port mască și respect măsurile de securitate care s-au luat și cu toate astea am fost și eu infectat și am stat 2 săptămâni în carantină, cu toate că am respectat regulile foarte mult. Dar asta este boală, gripa, nu ajung numai măsurile. N-am avut o formă gravă, nu am avut simptome, dar am stat 2 săptămîni cuminte în casă, am urmat un tratament care mi-a fost prescris și gata!", a declarat Victor Rebengiuc, în direct la Digi 24.

Întrebat ce l-a învățat experiența cu virusul, actorul a răspuns, amuzat: "M-a învățat să mai stau pe acasă! Să nu plec în lume, să nu mă sui în troleibuze aglomerate și metrouri! Bine, eu știam de dinainte, dar nu-mi dau seama cum s-a întâmplat".

"România a avut o atitudine foarte negativă față de Constantin Brâncuși""Bâncuși este un mare sculptor al lumii, nu numai al nostru, pentru că e recunoscut pe toate meridianele pământului. Faptul că-l luăm pe el călăuză în această apropiere între toți românii, este un moment în care ne putem apropia unii de alții. El, săracul, pe timpul vieții nu s-a bucurat de cinstire. România a avut o atitudine foarte negativă în privința lui, autoritățile de atunci l-au nesocotit ca artist", a completat actorul.

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri