'Aparentă SINUCIDERE' la sediul Facebook. Un angajat s-a aruncat de pe fereastră de la etajul 4
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
Un bărbat a decedat joi în ceea ce poliţia a calificat drept 'o aparentă sinucidere', petrecută la sediul central al companiei Facebook din Menlo Park (California), după ce acesta s-a aruncat în gol de la etajul patru al clădirii relatează EFE.

Poliţia din Menlo Park a informat joi într-un comunicat că a primit un apel la 11:30 ora locală (18:30 GMT), potrivit căruia un bărbat s-a aruncat de la etajul patru al companiei. Când a ajuns la faţa locului, poliţia a găsit trupul fără viaţă. La rândul său, Facebook a precizat că persoana decedată este un angajat al companiei, asigurând că 'oferă sprijin şi colaborare poliţiei în realizarea unei anchete'.

Compania condusă de Mark Zuckerberg a fost implicată în ultimii ani în mai multe scandaluri care i-au afectat serios imaginea publică şi moralul unora dintre angajaţi. , Cel mai mare scandal în care a fost implicat Facebook este cel din martie anul trecut, când s-a aflat că firma britanică Cambridge Analytica a folosit o aplicaţie pentru a copia de pe platformă milioane de date ale internauţilor, fără consimţământul acestora pentru a le folosi în scopuri politice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel