Apel la 112, 23 august 2019. Mihai Fifor: A spus că e Alexandra Măceșanu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Mihai Fifor
Mihai Fifor
Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, a declarat în emisiunea Exces de Putere, moderată de Adrian Ursu, de la Antena 3, faptul că cineva a sunat astăzi la 112 și s-a recomandat a fi Alexandra Măceșanu. 

În contextul în care mai multe echipaje de Poliţie acţionează, vineri seară, în Drumul Taberei, în Bucureşti, după ce o fată a sunat la 112 şi a anunţat că ar fi sechestrată, potrivit Antena 3, ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, a declarat că numărul apelurilor la 112 a crescut în ultima perioadă. Acesta a subliniat faptul că tot astăzi o femeie a sunat la numărul unic de urgență, recomandându-se a fi Alexandra Măceșanu.

'Am avut în ultima perioadă nenumărate apeluri la 112. Chiar astăzi cineva a sunat la 112 și a spus că este Alexandra Măceșanu. Ne-am mobilizat în urma acestui apel, am derulat procedura  și am depistat persoana. A fost condusă la secție femeia care a sunat.' a spus Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, în cadrul emisiunii Exces de Putere, de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel