Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play

Stiri
 
23 aug 2019 / 21:07
Apel la 112, 23 august 2019. Mihai Fifor: A spus că e Alexandra Măceșanu
Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, a declarat în emisiunea Exces de Putere, moderată de Adrian Ursu, de la Antena 3, faptul că cineva a sunat astăzi la 112 și s-a recomandat a fi Alexandra Măceșanu. 
Mihai Fifor

În contextul în care mai multe echipaje de Poliţie acţionează, vineri seară, în Drumul Taberei, în Bucureşti, după ce o fată a sunat la 112 şi a anunţat că ar fi sechestrată, potrivit Antena 3, ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, a declarat că numărul apelurilor la 112 a crescut în ultima perioadă. Acesta a subliniat faptul că tot astăzi o femeie a sunat la numărul unic de urgență, recomandându-se a fi Alexandra Măceșanu.

'Am avut în ultima perioadă nenumărate apeluri la 112. Chiar astăzi cineva a sunat la 112 și a spus că este Alexandra Măceșanu. Ne-am mobilizat în urma acestui apel, am derulat procedura  și am depistat persoana. A fost condusă la secție femeia care a sunat.' a spus Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, în cadrul emisiunii Exces de Putere, de la Antena 3.

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri