Aplicație eMAG Black Friday 2018. Push cu ora de începere
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
eMAG
eMAG
eMAG aplicație BLACK FRIDAY 2018.  Ca să nu stai de veghe toată noaptea pentru a vedea ora când începe BLACK FRIDAY 2018 la eMAG, îți facem o recomandare.

eMAG aplicație BLACK FRIDAY 2018. Dacă ți-ai instalat aplicația eMAG pentru Black Friday 2018 nu ar trebui să ai nicio problemă în ceea ce privește cel mai mare eveniment de shopping al anului. Spunem acest lucru în caz că ți-e teamă că eMAG spune 'start reduceri' și tu încă dormi. Nu este nicio problemă. Telefonul te va anunța, prin sistemul push, că eMAG este gata să fie golit de produse de Black Friday 2018 la eMAG.

eMAG aplicație BLACK FRIDAY 2018. Așadar, este recomandat să ai aplicația eMAG actualizată cu cea mai recentă versiune disponibilă și toate datele tale, respectiv adresele de livrare, completate în contul tău de client.

eMAG aplicație BLACK FRIDAY 2018. Pentru o plată extrem de rapidă a produselor dorite, îți poți salva cardul bancar în contul tău de client eMAG și astfel, de Black Friday 2018, vei achita comenzile în deplină siguranță și foarte repede.

eMAG aplicație BLACK FRIDAY 2018. După plasarea comenzii în ziua respectivă, produsele selectate de tine sunt rezervate automat, iar livrarea se face în showroom, prin curier sau la un oficiu poștal, după cum alegi la finalizarea comenzii.

[citeste si]

eMAG aplicație BLACK FRIDAY 2018. Produsele comandate de la partenerii eMAG Marketplace se livrează direct de către aceștia, prin curier. Nu le poți ridica personal, iar costul de livrare este comunicat înainte să finalizezi comanda.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel