Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Stiri
 
13 iul, 09:03
Arafat, avertisment pentru protestatarii din Piaţa Victoriei: Ne vedem la spital
Raed Arafat a avut un mesaj pentru protestatarii din Piața Victoriei.
Foto: Agerpres

Raed Arafat a spus, la Antena 3, că protestatarii se vor infecta, probabil, unii de la alţii, aşa că „îi aşteaptă la spital”.

„O parte din ei sunt convins că nu or să scape, pentru că, într-un grup din acesta, există un procent care are virusul şi nu se ştie. Şi vor transmite, dacă sunt fără măşti, dacă sunt fără protecţie, vor transmite la alţii. Ştiu că ei nu cred şi nu vor să creadă, dar când apare boala nu mai ai decât să spui că medicul ţi-a făcut diagnosticul greşit. Asta o să auzim, că medicul a pus diagnosticul greşit. Nu. Dacă te duci în astfel de mitinguri, fără măşti, şi uitaţi-vă cât de aproape sunt unii faţă de ceilalţi... Nu există câteva persoane să nu se infecteze. Avem şi unii care au plecat de la spitale şi de la izolare”, a spus Raed Arafat.

Când i s-a spus că este cinic, Arafat a spus: „Atitudinea este cinică, dar asta e realitatea. Dacă te duci în stradă şi faci acest lucru şi nu respecţi regulile de protecţie într-o situaţie în care toată lumea îţi spune că trebuie, unde ajungi? Ajungi să te îmbolnăveşti”, a spus Arafat .

De cealaltă parte, premierul Ludovic Orban a precizat că acest protest este regizat.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri