Ardei umpluți cu brânză Feta puși la marinat. Mănânci și nu te mai saturi!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Dacă ai poftă de o gustare grecească, ardeii umpluți cu brânză Feta reprezintă cea mai bună idee. Sunt atât de buni...! Iată cum se prepară.

 Ingrediente

 12-15 ardei kapia/ardei mini
 150 g crema de brânză
 250 g brânză Feta
 2 linguri pastă de măsline
 o linguriţă oregano
 un praf piper
 2 linguriţe oregano
 2 linguriţe busuioc
 sare
 boabe de piper

Cum se prepară

Într-o cratiţă încăpătoare, pune 2-3 l de apă la fiert, împreună cu condimentele şi sarea. În răstimp, curăță ardeii de cotoare şi de seminţe (dacă foloseşti kapia, e nevoie doar de vârful ardeiului, cca 5-6 cm de la vârf), potrivit retetepractice.ro.

Pune ardeii la opărit pentru 3 minute şi lasă-i în apă clocotind la foc mare. Scoate ardeii şi trece-i pe sub un jet rece de apă, pentru a le opri fierberea. Freacă brânza Feta cu crema de brânză, pasta de măsline, un praf de piper şi cu oregano. Umple ardeii cu compoziţia obţinută şi serveşte-i sau pune-i la marinat.

Pentru a pune ardeii umpluţi cu Feta la marinat, aşază-i într-un borcan curat şi acoperă-i cu un amestec de ulei de măsline şi oregano. Dă apoi borcanul la frigider până la servire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel