Ariana Grande, anunț: ”Este foarte trist”
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Ariana Grande a decis să ia o pauză de la social media.

Ariana Grande a anunţat că a decis să ia o pauză de la reţelele de socializare, informează BBC joi. Anunţul a fost făcut de artistă pe Instagram Stories, după ce a înregistrat pentru concertul televizat 'A Very Wicked Halloween', produs de NBC.

'Este foarte trist şi ne străduim toţi să mergem mai departe', a scris ea într-un mesaj pe care ulterior l-a şters, sugerând drept motiv pentru această decizie despărţirea sa recentă de Pete Davidson. Potrivit unor zvonuri apărute la începutul acestei săptămâni, cântăreaţa a rupt logodna cu iubitul său după cinci luni de relaţie.

Este timpul să spunem la revedere

'Astăzi a fost o zi foarte specială', a scris Grande marţi, adăugând: 'Este timpul să spunem din nou la revedere internetului pentru scurt timp', a adăugat ea. Deşi vedeta de 25 de ani nu a vorbit în mod explicit despre relaţia ei, ea a făcut eforturi de a o ţine departe de ochii publicului în ultimele zile şi s-a retras de la o gală caritabilă pentru bolnavii de cancer care va avea loc sâmbătă la Los Angeles.

În mod similar, Davidson şi-a şters contul de Instagram şi şi-a anulat un show de comedie programat pentru miercuri seara. Cei doi formau un cuplu din mai 2018 şi s-au logodit la scurt timp după aceea. Ariana l-ar fi întâlnit pe Pete pe platourile de filmare de la Saturday Night Live, unde acesta apare în mod constant. Potrivit unor relatări rămase neconfirmate, artista i-ar fi dat înapoi iubitului ei inelul de logodnă în valoare de 93.000 de dolari, creat special pentru ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel