Arșinel, amintiri cu haz. Cum și-a dat examenul de final de an, după "o țuică" servită cu Dinică: Am intrat în scenă. Nu mai vedeam nimic
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Alexandru Arșinel a povestit cum un păhărel de țuică, servit la propunerea lui Gheorghe Dinică, i-a dat peste cap examenul de sfârșit de an de la facultate.

"Doamna Irina Răchițeanu, marea noastră artistă şi profesoara respectivă, se supărase pe mine, la un moment dat, că trăgeam chiulul şi mi-a spus "Ai să faci pentru examenul de sfârşit de an "La Cireşe". M-am apucat, m-am pregătit şi a venit examenul. La examen veniseră câţiva studenţi din anul mai mare să ne vadă şi, printre ei, era şi Gigi Dinică. Zice: "Cum te simţi?". Zic: "Numai n-am făcut pe mine". Zice: "Hai că te scot eu din stresul ăsta. Vino cu mine!".

Şi m-a dus după colţ la Cireșica şi am băut o ţuică eu, o ţuică el şi ne-am întors înapoi. Şi, în culise, m-am aşezat pe calorifer şi, cu ţuica aia care lucra în mine, am adormit. Și eu încheiam examenul anului I cu "La Cireşe". Am intrat în scenă, eram zăbăug. Comisia în faţă. Nu mai vedeam nimic şi am început să spun "La Cireşe". Ce mi-a făcut doamna Irina...", a povestit Alexandru Arșinel, în emisiunea "De-a viața ascunselea", de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel