Atacantul care tocmai a făcut ARMATA. Son Heung-min, cel mai bun din detașament
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Starul lui Tottenham Hotspur, Son Heung-min, a terminat pregătirea militară obligatorie din Coreea de Sud, reușind să primească premiu pentru precizia cu care țintește cu arma.

Starul lui Tottenham Hotspur, Son Heung-min, a terminat pregătirea militară obligatorie din Coreea de Sud, reușind să primească premiu pentru precizia cu care țintește cu arma, conform The Sun.

Sud-coreeanul a terminat pregătirea de trei săptămâni pe insula sudică Jeju, vineri. Fotbalistul de 27 de ani a fost cel mai performant membru dintre cei 158 de tineri care au completat stagiul militar obligatoriu.

10 ținte lovite din 10

„A primit premiul Pilsung, ceea ce este unul dintre cele cinci tipuri de recompense pentru cei mai performanți", a transmis Korea Herald. „Toate cursele au fost judecate într-o manieră dreaptă și strictă, iar ofițerii militari care l-au antrenat au transmis că a fost serios în timpul pregătirii".

Bărbații din Coreea de Sud trebuie să efectueze 21 de luni de serviciu militar național, înainte de a împlini 28 de ani. Son a primit învoire când și-a condus țara spre medalia de aur la Jocurile Asiei din Indonezia, însă el trebuia să facă cel puțin trei săptămâni.

Antrenament mai bun decât la fotbal

Tottenham s-a întors la antrenamente chiar și în absența sud-coreeanului, însă pregătirea militară a lui Son a fost cu siguranță benefică fotbalistului, care a făcut exerciții de luptă în „armată".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel