Urmărește emisiunea live
ATENȚIE! Primul weekend pe litoral, în RELAXARE. Matichescu, administrator public Constanţa: Trebuie să înţelegem acest lucru
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
telegondola-mamaia
telegondola-mamaia
Mirela Matichescu, administratorul public al judeţului Constanţa, a vorbit despre cum s-au pregătit atât autorităţile cât şi agenţii economici de pe litoral pentru primirea turiştilor, o dată cu relaxarea măsurilor luate în timpul pandemiei de coronavirus. 

"Ne pregătim de sărbătorile de Rusalii. Din discuţiile pe care le-am avut cu colegii şi cu agenţii economic care au unităţi de cazare iar aceştia au comunicat că acestea sunt pline în această perioadă. Subliniez faptul că industria turistică este, după cum bine ştiţi, în proporţie de peste 90% privată, aici vom avea, cred eu, măsuri de siguranţă crescute vizavi de sănătatea turiştilor. Aceasta pentru că e în interesul agentului economic să creeze condiţii astfel încât să dea încredere turistului şi să-şi menţină o afacere sustenabilă.

Trebuie să înţelegem că anul 2020, din punct de vedere turistic, va fi un an bun doar dacă atât angajaţii cât şi turiştii vor înţelege că trebuie să respecte anumite norme pentru protecţia sănătăţii în contextul pandemiei" a explicat Mirela Matichescu, administrator public al judeţului Constanţa, în cadrul DEZBATERII ONLINE „Criza coronavirusului: Reguli obligatorii pentru o relansare responsabilă”, organizată de DC Media Group.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel