ATENȚIE! Vreme București, 9 - 11 martie 2021: Frig și ninsori
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Prognoză de vreme rece și precipitații pentru București, valabilă până joi / Foto Pexels
Prognoză de vreme rece și precipitații pentru București, valabilă până joi / Foto Pexels
Administrația Națională de Meteorologie a emis o prognoză specială, de vreme rece și ninsori, pentru București, valabilă în intervalul 9 martie, ora 23:00, 11 martie, ora 10:00.

Vremea se va înrăutăţi şi va deveni deosebit de rece. Din a doua parte a nopții de marți spre miercuri (9/10 martie) și până în dimineața zilei de joi (11 martie), temporar vor fi precipitații însemnate cantitativ (în jurul a 20 l/mp) predominant sub formă de ninsoare şi se va depune strat de zăpadă cu grosimi medii estimate de 8...10 cm.

Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare, ce vor atinge la rafală 45...55 km/h, viscolind ninsoarea şi amplificând senzaţia de frig. Temperatura aerului se va menţine la valori de 0...1 grad în mare parte a intervalului, iar în dimineața zilei de joi (11 martie) va scădea spre -3...-2 grade.

Vremea se va menţine deosebit de rece şi pe parcursul zilei de joi (11 martie) şi în special în cursul nopţii de joi spre vineri (11/12 martie), când temperatura minimă va fi de -8...-6 grade.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel