Atletico Madrid a făcut egal la Betis şi relansează lupta la titlu în La Liga
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Pexels
Sursa: Pexels
Atletico Madrid nu a reuşit să câştige pe terenul celor de la Betis Sevilla, astfel că doar un punct o mai desparte de locul doi, ocupat de Real Madrid. 

Trupa lui Diego Simeone a deschis scorul în minutul 5 prin Ferreira Carrasco, după o minge deviată de Correa în fața porții. Însă andaluzii au egalat repede prin Tello, cu o reluare superbă, după ce a profitat de indecizia lui Gimenez.

Betis a forțat victoria după pauză, dar Oblak s-a opus la lovitura de cap a lui Emerson și a reușit o paradă în fața lui Lainez cu un sfert de oră înainte de final. Dar Correa putea aduce în prelungiri 3 puncte prețioase pentru rojiblancos, însă a intervenit providențial Claudio Bravo.

S-a încheiat 1-1, iar Atletico revine pe primul loc, cu doar un punct avans față de Real Madrid după 30 de etape. Barcelona este pe 3, la 2 lungimi de lider, scrie digisport.ro

Real Madrid, în spatele rivalei locale 

Real Madrid este la doar un punct de lider după ce a câştigat meciul cu FC Barcelona, din duelul Clasico al fotbalului spaniol, cu 2-1. Lupta la titlu este extrem de încinsă, şi Barcelona fiind extrem de aproape de primul loc, la doar două puncte. 

În plus, până la finalul campionatului, Barcelona o va întâlni în meci direct pe Atletico Madrid. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel