Atletico Madrid, liderul din Primera Division, învinsă rușinos pe teren propriu. Surpriză de proporții în Spania 
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Atletico Madrid, liderul la zi în campionatul Spaniei, a fost învins de Levante, pe teren propriu.  Cu toate acestea, Atletico rămâne în fruntea Primerei Division. 

Echipa antrenată de Diego Simeone a pierdut în ceea ce pare să constituie cea mai mare surpriză de până acum, din acest weekend. Dată ca mare favorită, Atletico Madrid a reușit contraperformanța de a fi învinsă de Levante, care este departe de a mai fi revelația din sezoanele precedente, atuni când ajunsese să fie și lider timp de mai multe etape.

Atletico Madrid a fost învinsă cu scorul de 2-0 de Levante, problema învingătoarei fiind rezolvată rapid. Morales a înscris pentru Levante în minutul 30, iar acest scor a fost menținut până în prelungirile partidei, atunci când oaspeții au reușit să dea lovitura de grație. În minutul 90+5 De Frutos a înscris al doilea gol al madrilenilor.

După acestă victorie, Atletico Madrid continuă să fie liderul detașat din Primera Division, cu 55 de puncte, la 6 puncte diferență de ocupanta locului doi, Real Madrid și la nouă puncte de Barcelona, care ocupă locul trei, dar care are însă un meci mai puțin disputat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel