Atletico Madrid vine la Bucureşti fără cinci jucători de bază, pentru meciul cu Chelsea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com
Echipa spaniolă Atletico Madrid a plecat duminică spre Bucureşti, în vederea meciului cu formaţia engleză Chelsea Londra din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Din lotul lui Atletico nu fac parte cinci jucători de bază: Yannick Carrasco, Sime Vrsaljko, Jose María Gimenez, Hector Herrera şi Kieran Trippier, informează agenţia EFE.

Belgianul Yannick Carrasco nu s-a recuperat la timp după o leziune posttraumatică la muşchii piciorului stâng şi a ratat inclusiv meciul de sâmbătă cu Levante (0-2), din Primera Division, la fel ca şi croatul Sime Vrsaliko, indisponibil pentru al doilea joc consecutiv.

Englezul Kieran Tripper nu poate evolua marţi, pe Arena Naţională, din cauza suspendării dictate de Federaţia engleză de fotbal pentru nerespectarea regulilor legate de pariuri, există la nivel internaţional până pe 28 februarie, în timp ce mexicanul Hector Herrera va rata a cincea partidă consecutivă din cauza infectării cu Covid-19.

Meciul, disputat cu porţile închise



Pe lângă cei patru, nu a făcut deplasare spre capitala României nici uruguayanul Jose Maria Gimenez, care a suferit o leziune musculară la aductorul stâng în cursul meciului cu Levante, fiind înlocuit în minutul 53.

În urma acestor absenţe, antrenorul Diego Simenoe are la dispoziţie doar 17 jucători de la prima echipă pentru duelul cu Chelsea: portarii Jan Oblak şi Ivo Grbic, fundaşii Stefan Savic, Mario Hermoso, Felipe Monteiro şi Renan Lodi, mijlocaşii Koke Resurreccion, Geoffrey Kondogbia, Saul Niguez, Marcos Llorente şi Lucas Torreira, extremele Thomas Lemar şi Víctor Machín Vitolo şi atacanţii Joao Felix, Angel Correa, Luis Suarez şi Moussa Dembele.

Alături de cei 17 au mai fost convocaţi patru jucători de la echipa secundă, portarul Miguel San Román, fundaşul central Alvaro García, fundaşul dreapta Ricard Sanchez şi atacantul Sergio Camello, pentru a completa lotul de 21 de jucători deplasat la Bucureşti, în vederea meciului care va avea loc marţi seara, de la ora 22:00 (ora României), cu porţile închise, relatează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel