Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
18 feb, 16:14
Audieri miniştri/ Monica Anisie - aviz negativ pentru funcţia de ministru al Educaţiei şi Cercetării
Monica Anisie a primit marţi aviz negativ.
Sursa foto: Agerpres

Monica Anisie a primit marţi aviz negativ pentru funcţia de ministru al Educaţiei şi Cercetării din partea Comisiilor reunite pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport din Camera Deputaţilor şi Senat.

S-au înregistrat 14 voturi 'pentru', 15 'împotrivă şi o abţinere. 

La finalul audierilor, care au durat mai bine de două ore, Monica Anisie a apreciat că 'avizul primit este unul politic'. 'Dezbaterile au fost constructive, le mulţumesc tuturor parlamentarilor pentru întrebările pe care nu le-au pus. Am pus în valoare realizările pe care le-am avut într-un scurt timp. (...) Este un aviz consultativ, este un aviz politic şi eu consider că educaţia trebuie să iasă din sfera aceasta a politicii, pentru că avem nevoie să construim o Românie educată.

Mandatul pe care îl am la Ministerul Educaţiei, am spus încă din momentul în care am venit în primele zile la minister, este un mandat care să conducă la implementarea proiectului 'România educată', proiectul preşedintelui României, Klaus Iohannis. Cred în acest proiect şi consider că voi face tot ceea ce îmi stă în putere ca acesta să fie dus la bun sfârşit şi să creionez toate premisele pentru ca el să fie implementat la nivelul sistemului de educaţie din România', a declarat Anisie.

Ministrul a susţinut că 'elevul trebuie să fie în centrul preocupărilor tuturor'.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri