24 feb, 12:44
AUR a depus o inițiativă legislativă pentru stoparea finanțării partidelor
La Senat, Partidul Alianța pentru Unirea Românilor a depus o inițiativă legislativă pentru a stopa finanțarea partidelor politice din bani publici. 
AUR a depus o inițiativă legislativă pentru stoparea finanțării partidelor

Alianța pentru Unirea Românilor a depus o inițiativă legislativă pentru a stopa finanțarea partidelor politice din bani publici. Prin această măsură a partidului AUR se va face o economie la bugetul de stat în valoare de 50 de milioane de euro anual.

,,A fost depusă la Senat inițiativa legislativă privind stoparea finanțării partidelor, că tot zice dnul Cîțu că nu sunt bani! Ia, să vedem acum cine ține cu românii? Din banii pentru partide se pot face investiții importante în Educație, Sănătate, Agricultură!”, a comentat senatorul Rodica Boancă, unul dintre inițiatorii proiectului de lege, informează 60m.ro.

De asemenea, deputatul AUR Călin Balabașciuc a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj privitor la inițiativa legislativă.

„A fost depusă la Senat inițiativa legislativă privind stoparea finanțării partidelor, că tot zice dnul Cîțu că nu sunt bani“, a scris acesta pe Facebook.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri