Aurelian Temișan, nașul Andreei Bălan, despre ce se întâmplă între ea și George Burcea: Până aici... Trebuie să mai și vrea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Aurelian Temișan a vorbit despre ce se întâmplă între finii săi, Andreea Bălan și George Burcea, după ce s-a zvonit că ar divorța.

"Vreau să lămuresc nişte nelămurite. În ultimele zile am fost sunat direct, am fost întrebat în mesaje la postari, în mesaje private, chiar şi direct pe stradă sau în discuţii avute în alte cercuri, ce se întâmplă cu Andreea şi George? Ei bine... nu ştiu exact. Nu ştiu nu pentru că nu mă interesează, nu ştiu pentru că nu voi intra în casa, viaţa şi sufletul lor cu forţa. Mie nu mi-ar plăcea să îmi intre cineva în casă şi să îmi spună cum să îmi mut mobila, darămite cum să îmi trăiesc viaţa. Îi iubesc pe amândoi, casa noastră le e deschisă oricând vor vrea să vină, amândoi sau pe rând, pe cele mici le ador, dar... până aici", a scris Aurelian Temișan pe Facebook.

"Dacă s-ar renunţa la orgolii inutile..."

"Punându-le în Sfânta Biserică cununile pe cap şi inelele pe deget, le-am oferit şi posibilitatea de a "profita" de experienţa noastră de viaţă, de părerile şi sfaturile noastre, de îmbrăţişările şi alinările noastre, dar pentru asta trebuie să mai şi vrea. Sunt tineri, frumoşi, talentaţi, au două minuni de fete, au o viaţă înainte şi, dacă sunt puţin mai atenţi, o au chiar împreună.

Eu cred că, în general în viaţă, totul e corigibil, evident dacă se vrea. Dacă s-ar renunţa la orgolii inutile, la mândrie, la a se ţipa înainte de a analiza situaţia, dacă s-ar trage aer în piept 10 secunde înainte de a emite cuvinte grele şi acuze, pe care nu le mai poţi retrage şi care creează o prăpastie evidentă, cred că lucrurile nu ar mai degenera", a mai scris artistul.

"Să sperăm că vor reintra pe culoarul normalităţii"

"În concluzie, dragi cititori, haideţi să nu judecăm şi să nu tragem concluzii. Haideţi să ne bucurăm de ce ne oferă Andreea şi George că artişti şi să sperăm că vor reintra curând pe culoarul normalităţii. Îi pup, îi îmbrăţişez, le apreciez enorm munca în tot ce fac bun şi aştept să le citesc din nou în ochi şi în suflet emoţia pe care o aveau atunci, în fata preotului, când şi-au dedicat şi declarat iubirea", a conchis Temișan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel