AUSTRALIAN OPEN: Simona Halep - Harriet Dart, în turul doi. S-a stabilit ora jocului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Meciurile din turul al doilea, de la Melbourne, Australian Open 2020, încep în această noapte, de la ora 2.00 a României, iar sesiunea de seară de la Antipozi, este de la ora 10.00 dimineața.

Organizatorii Australian Open au stabilit programul zilei a patra, iar jocul dintre Simona Halep şi Harriet Dart va fi în deschiderea sesiunii de seară pe Rod Laver Arena, nu mai devreme de ora 10.00 a României.

În primul joc de la Australian Open 2020, Simona Halep a trecut de Jennifer Brady, locul 49 WTA, iar în turul al doilea va avea de înfruntat o adversară, Dart, aflată doar pe locul162 mondial.  Simona Halep şi Harriet Dart nu s-au mai întâlnit niciodată în circuitul WTA.

Dacă o va învinge pe Harriet Dart, Simona Halep va juca în turul 3 la Australian Open 2020 contra câştigătoarei din partida Danielle Rose Collins – Yulia Putintseva. La Australian Open 2020, Simona Halep are de apărat 240 de puncte în clasamentul WTA. Anul trecut se oprea în turul 4 al competiţiei, când pierdea în faţa Serenei Williams.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel