Avstore catalog BLACK FRIDAY 2018. Ce poți să cumperi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
eMAG Black Friday 2019
eMAG Black Friday 2019
Avstore catalog BLACK FRIDAY 2018. Avstore, un important magazin de tehnică audio, vine cu oferte interesante de Black Friday 2018.

Avstore catalog BLACK FRIDAY 2018. Avem catalogul Avstore în care veți găsi mai multe oferte de Black Friday 2018. Spor la cumpărături în Vinerea Neagră!

Sondaj de Black Friday 2018

Peste jumătate dintre românii (51%) cu vârste între 18 şi 65 de ani plănuiesc să cumpere cel puţin un produs cu ocazia Black Friday, în timp ce nouă din zece persoane chestionate spun că au auzit de acest eveniment de shopping, arată rezultatele unui studiu realizat de Kantar Millward Brown România, publicat joi.

În acest context, datele arată un interes în creştere pentru achiziţia de televizoare, frigidere, aragazuri, electrocasnice incorporabile şi articole din gama home&deco. De asemenea, pe lista de dorinţe se află articole precum telefoane mobile, articole vestimentare, încălţăminte şi laptopuri.

Conform cercetării, pentru a achiziţiona articolele pe care şi le doresc, românii vor căuta cele mai bune oferte atât în magazinele online, cât şi în retailul tradiţional. Clasamentul magazinelor considerate pentru a face cumpărături în ziua cu cele mai multe reduceri este condus de eMAG, urmat de Altex şi Flanco.

Sondajul a fost realizat la nivel naţional, pe un eşantion reprezentativ de 2.019 respondenţi din mediul rural şi urban, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 65 de ani. Interviurile, realizate prin metoda CATI, s-au derulat în perioada 18 - 24 octombrie 2018, iar eroarea de eşantionare este de +/- 2,2%.

catalog blackfriday avstore

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel