BANI ca să pui ștampila pe un anumit CANDIDAT. S-a lăsat cu DOSAR PENAL
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ. Sursa: AGERPRES
Foto ilustrativ. Sursa: AGERPRES
S-a lăsat cu dosar penal după o reclamație făcută în ziua alegerilor locale.

Două persoane din Tecuci sunt cercetate penal pentru amenințare și coruperea alegătorilor, după ce au fost reclamate că oferă bani pentru ca oamenii să pună ștampila pe unul dintre candidați. 

Cele două persoane ar fi îndemnat, la o terasă din muncipiul Tecuci, cât mai mulți alegători să pună ștampila pe un anumit candidat, contra-cost.

IPJ Galați a informat, conform Pro Lider FM, că la data de 27 septembrie, „Poliția Municipiului Tecuci a fost sesizată cu privire la faptul că, la o terasă din municipiul Tecuci, două persoane oferă sume de bani pentru a determina alegătorii sa voteze cu un anume candidat la funcția de primar.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă constituită în scopul cercetării evenimentelor electorale, și a identificat atât apelantul cat și pe cele două persoane bănuite că ar fi oferit bani.

Atât aceștia, cat și martorii identificați au fost conduși la sediul poliției pentru audieri și în cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de coruperea alegătorilor și amenințare”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel