Bărbat împușcat de un polițist pe care l-a amenințat cu toporul
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Un bărbat de 58 de ani din oraşul Flămânzi, județul Botoșani, a fost împușcat în picior, joi seara, de un polițist, după ce a încercat să-i lovească cu toporul pe agenții care au fost chemați să intervină pentru aplanarea unui scandal în familie.

Un bărbat de 58 de ani din oraşul Flămânzi a ajuns joi seara la spital, după ce fost împușcat într-un picior de un agent de poliţie pe care a vrut să îl lovească cu un topor. Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Botoşani, Maria Carp, polițiștii au fost amenințați și atacați în timp ce interveneau pentru aplanarea unui scandal în familie.

„Polițiștii au fost solicitați să intervină la un caz de scandal în familie, la un imobil din orașul Flămânzi. La fața locului, un bărbat de 58 de ani, sub influența băuturilor alcoolice, i-a amenințat pe polițiști și a încercat să îi lovească cu un topor. Unul dintre agenți a executat trei focuri de avertisment în plan vertical și l-a somat pe bărbat să înceteze acțiunea. Întrucât acesta nu s-a conformat, continuând să îi amenințe pe polițiști, a fost efectuat un foc către atacator, rănindu-l la picior. Bărbatul respectiv a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri, fiind în stare stabilă”, a declarat, corespondentului Mediafax, Maria Carp.

În acest caz a fost sesizat și Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani, procurorii efectuând cercetări într-un dosar penal pentru ultraj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel