Protestatar târât de jandarmi pentru că nu purta masca, plecat pe targă din Secția de Poliție. Cum răspunde Jandarmeria și de ce-l acuză
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Jandarmeria Romana
Facebook Jandarmeria Romana
Un bărbat a fost luat de la protestul anti restricţii din Bucureşti şi băgat cu forţa în duba jandarmeriei, luni după-amiază. Reprezentanţii Jandarmeriei Române au explicat ce s-a întâmplat. 

"Un domn de la Universitate a refuzat să se legitimeze şi a sfidat legea şi autoritatea colegilor mei. Pe de altă parte, comisese o contravenţie prin nepurtarea măştii. 

Colegii mei au întocmit actele de sesizare sub aspectul infracţiunii de ultraj. Mai departe este misiunea organelor de anchetă pentru a stabili ce se va întâmplat cu această persoană", a declarat colonel Ionel-Cătălin Stegăroiu - director general al Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București, despre protestatarul târât de jandarmi pentru că nu purta mască și a refuzat legitimarea. 

Amintim că un bărbat de 40 de ani, inginer, recent întors din SUA, acolo unde a locuit în ultimii 10 ani, a fost târât de mai mulți jandarmi în zona Pieței Universității, după ce nu a purtat mască și a refuzat legitimarea. El a plecat pe targă din Secția 10 de Poliție. A refuzat legitimarea și avocatul din oficiu și și-a luat unul dintre cei mai buni avocați din țară, care a declarat la ieșirea de la Secția de Poliție că faptele sunt contravenționale și nu consideră întemeiate acuzațiile de ultraj. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel