Bărbat reţinut pentru omor, după ce a înjunghiat o persoană la o petrecere
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Mașină de Poliție
Mașină de Poliție
Un bărbat din Sibiu a fost reţinut pentru omor, după ce a înjunghiat un bărbat la o petrecere.

Un bărbat a fost reţinut de poliţişti şi urmează să fie prezentat, luni, Tribunalului din Sibiu, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, după ce l-a omorât, în urmă cu două zile, pe un alt bărbat, în timpul unei petreceri care a avut loc în satul Ruşi, potrivit prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Ion Veştemean.

"Prin ordonanţa din data de 13.10.2019, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus reţinerea suspectului B.V., pe o durată de 24 ore, pentru săvârşirea infracţiunii de omor, (...) urmând a se solicita judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu arestarea preventivă a acestuia, pentru o perioadă de 30 zile", se arată într-un comunicat de presă remis, luni, Agerpres.

Potrivit sursei citate, victima a petrecut sâmbătă, acasă, împreună cu alţi trei bărbaţi din satul Ruşi.

Consum de alcool

"În urma unor discuţii în contradictoriu şi pe fondul consumului de alcool, s-a iscat o ceartă care s-a amplificat, cei doi lovindu-se reciproc cu pumnii şi picioarele. Victima C.I. l-a lovit pe suspectul B.V. cu o bâtă în zona capului, iar după ce acesta a căzut la pământ, a continuat să-l lovească cu bâta peste mâini, picioare şi spate oprindu-se urmare a intervenţiei fiului suspectului B.M.N., care l-a împins pe C.I. de deasupra tatălui său. Suspectul B.V., beneficiind de intervenţia fiului său, s-a ridicat de la pământ, s-a înarmat cu un cuţit, s-a apropiat de victimă prin spatele acesteia şi a înjunghiat-o de trei ori în zona toraco-abdominală, provocându-i leziuni traumatice care ulterior au dus la decesul acesteia", se mai precizează în comunicat.

Prin ordonanţa procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, emisă duminică, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspectul B.V. pentru comiterea infracţiunii de omor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel