Bărbat vindecat de COVID-19, mesaj PUTERNIC pentru toți. Dezvăluiri crunte din spital: Și-a pus mâna pe piept și a murit instantaneu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook /MAI
Foto: Facebook /MAI
Un bărbat vindecat de COVID-19, după ce a fost internat în secția ATI, a vorbit despre întreaga sa experiență cu virusul ucigaș. 

Ministerul Afacerilor Interne a realizat un videoclip emoţionant în care prezintă poveştile mai multor români care au avut de suferit din cauza pandemiei de COVID-19.

Unul dintre personaje este Tudor, un bărbat de 46 de ani, care a trecut prin sperietura vieții lui, după ce a fost internat la ATI. Acesta a povestit despre întreaga experiență și despre momentul în care a văzut cum îi moare colegul de salon. 

Iată mesajul lui Tudor

”Mi-a fost greu. Am o fetiță de 14 ani și am crezut că n-o mai văd. Când vezi că îți plânge copilul la telefon "tata, când vii acasă?" și tata nu putea să vină acasă... că eram legumă. Fără alte boli, mintea îmi spunea "ridică-te și fă ceva, du-te!", dar organismul nu mă ajuta cu nimic. Murea foarte multă lume, și tânără și în vârstă. A fost un caz, o jumătate de oră a discutat cu nevasta la telefon și-a pus mâna pe piept și a murit instantaneu.

Eu spun la multă lume: Mă fraților, mă. Aveți în priză televizor, aveți aragaz. Cu ce funcționează alea? Cu curent! Vezi curentul? Ai văzut curentul vreodată? Când ai băgat degetul în priză te-ai fript? Așa e și aici! Nu-l vezi, dar te-ai fript dacă nu ești atent! Te-ai fript!”, a povestit bărbatul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel