Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
12 iul, 23:15
Barna îl acuză pe Orban de FAKE NEWS: Nu aveam ce să caut acolo!
Dan Barna îl acuză pe Ludovic Orban că a transmis un "fake news". 
Foto: Agerpres

Dan Barna îl acuză pe premierul Ludovic Orban că a transmis o informaţie falsă legată de presupusa participare a sa la protestul din Piaţa Victoriei. 

Iată ce a scris Dan Barna pe Facebook:

"Nu am participat la protestul din Piața Victoriei. Premierul Orban și publicațiile care i-au preluat afirmațiile trebuie să corecteze acest fake news.

Povestea pe lung: În acest weekend am fost la Sibiu în circumscripție. Am revenit în Bucuresti cu mașina familiei pentru o întâlnire pe care o aveam programată, alături de Dacian Cioloș, la guvern cu premierul Orban pentru a continua discuțiile despre o soluție pentru București prin care Gabriela Firea și ceilalți primari PSD de sectoare să se mute din birouri pe pereții cu tablourile foștilor primari.

Soția m-a lăsat la Guvern plecând acasă cu mașina. După întâlnire am decis să plec pe jos spre casă în loc să chem un taxi pentru placerea unei plimbări și ocazia de a trece pe la târgul de la Muzeul Țăranului Român.

Am traversat deci prin Piața Victoriei, drumul firesc spre casă. M-am oprit câteva minute să răspund unor întrebări ale unor cetățeni după care mi-am continuat drumul. Nu am fost la protestul din Piața Victoriei. Nu aveam ce să caut acolo. Nu împărtășesc în niciun fel convingerile acelor oameni. Am trecut prin Piața Victoriei în drum spre casă după întâlnirea cu premierul de la Palatul Victoria", a scris preşedintele USR pe Facebook.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri