Băsescu: Iohannis i-a păcălit pe români. Ar trebui să-i îndepărteze pe guriștii de tipul lui Orban, Rareș Bogdan
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Băsescu:  Ludovic Orban, Rareș Bogdan și alții cu care se consultă Iohannis sunt "guriștii care n-au nimic în cap"
Băsescu: Ludovic Orban, Rareș Bogdan și alții cu care se consultă Iohannis sunt "guriștii care n-au nimic în cap"
Traian Băsescu a comentat, joi seara, decizia Curții Constituționale de a respinge inițiativele legislative de modificare a Constituției, în sensul interzicerii amnistierii sau grațierii corupților.

"Eu am mai spus că nu poți introduce o interdicție de amnistie și grațiere pentru o categorie, corupții, iar de violatori, de exemplu, să spui că pot fi grațiați. Cred că CCR a luat o decizie care nu putea fi alta. Sunt alte mijloace de luptă împotriva corupției, dar nu încălcarea Constituției!

Acum discutăm de un demers neconstituțional al președintelui. Românii au venit într-o capcană din dorința de a da frâu liber luptei anticorupție, o dorință legitimă la popor. Oamenii au votat", a declarat Traian Băsescu, pentru B1 TV.

Vezi și: CCR, decizie după referendum - Zegrean: "Nu este de mirare. Problema de fond este alta"

Întrebat dacă Iohannis i-a păcălit pe români, Băsescu a răspuns: "cu sau fără voia lui, da! Și-a pus în față guriștii de serviciu de tip Rareș Bogdan, Siegfried Mureșan și, în numele Europei pe care guriștii au pretenția că o respectă, președintele a mers în siajul acestei propagande. Eu știu aparatul tehnic, pentru că nu l-a schimbat Iohannis. Aparatul tehnic al președinției nu putea să-i livreze gogoși lui Iohannis".

"Consecințele sunt că președintele trebuie să îndepărteze de pe lângă el guriști de tipul lui Orban, Rareș Bogdan, cine o mai fi printre marii susținători a oricărei prostii numai favorabilă președintelui să fie. Oamenii ăștia să-și vadă de drum și președintele să se bazeze pe oameni serioși, nu pe guriști", a mai declarat Traian Băsescu.

Băsescu a mai spus că Ludovic Orban, Rareș Bogdan și alții cu care se consultă Iohannis sunt "guriștii care n-au nimic în cap și care tot îl asigură că rup tot. Să-și vadă de treaba lor! Președintele e deasupra unor guriști de doi bani, lipsiți de responsabilitate".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel