Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
03 iun, 21:11
Băsescu, TRANȘANT. "Ce vrei? Atâta minte au, atâta fac. Se dublează dublarea dublării"
Fostul președinte Traian Băsescu a vorbit despre dublarea alocațiilor. 

Traian Băsescu a spus că această competiție a partidelor pentru a majora pensiile și alocațiile, fără să identifice resursele bugetare, "e doar o tactică a anilor '90 de a cumpăra voturi cu bani publici" și că în loc să se dea mai mulți bani copiilor, mai bine s-ar oferi facilități mamelor.

„Este evident că sunt într-o competiție a demagogiei, în care nu-i interesează dacă statul are sau n-are bani, totul e să poată spune ”eu am dat” sau ”eu am vrut să dau”. E aceeași teorie din anii 1990 care devine, din păcate, tot mai puternică: să cumperi voturi din bani publici. Asta e tendința și la mărirea pensiilor și la aceste alocații. Repet: trebuie create condiții mamei și nu mărite alocațiile pentru copii, că nu trebuie să intrăm într-o competiție cine face mai mulți copii. Oricum unii o pierd”, a declarat Traian Băsescu, în direct la B1 TV. 

O politică sănătoasă vizează mama!

 

„Este o inversare a politicii pe care România a avut-o până acum. Politica în ceea ce privește copiii a fost una indirectă, dându-se facilități mamelor. Acum au mai inventat o chestiune: ”hai să dăm și mamei și copilului”. Nu merge, iar o politică sănătoasă vizează mama! Ce să facă sugarul cu banii pe care i-a dat Dragnea sau îi dă Orban? Mama trebuie să primească bani suficienți să crească copilul, ea trebuie să aibă facilități de concediu, de recreere, de a sta cu copilul suficient de mult timp.

Ascultați o părere de om mai în vârstă: este esențial ca mama să primească tot sprijinul pentru creșterea copilului, el e un minor în numele căruia tot părinții primesc banii. Mama trebuie să beneficieze de facilități, să aibă și resurse materiale, și timpul necesar. Altfel facem o competiție cine face copii mai mulți”, a completat el. 

Florin Cîțu a acuzat PSD de ”terorism economic”. Reacția tranșantă a lui Traian Băsescu

 

„Păi și liberalii au practicat terorismul economic. Să-și aducă aminte de vremea marii lor alianțe cu PSD, când erau de-a dreptul teroriști economic și când au impus anul trecut, pe nepusă masă și fără resursă financiară determinată, aceeași dublare a alocației pentru copii. Deci vorbim de politicieni de același calibru. La anul se dublează dublarea dublării. Ce vrei? Atâta minte au, atâta fac. Prea puțini se gândesc la viitorul copiilor. Ăsta nu e gând la viitorul copiilor să le dublezi alocația, ci să faci autostrăzi, să refaci sistemul de irigație a țării, să construiești spații de depozitare pentru legume și fructe, să nu mai stea cu ele la marginea drumului, să nu se mai întrebe toți deștepții de ce marile magazine nu iau produse românești. Nu iau, pentru că nu iau de pe marginea drumului și pentru că nu s-au construit depozite regionale, în care producătorii să depună aceste produse”, a mai afirmat europarlamentarul PMP.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri