Băsescu, turnător la securitate. Radu Herjeu, reacţie: Aşa-i că îi veţi vota în continuare pe cei promovaţi de petrovi? Aşa-i
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Radu Herjeu
Radu Herjeu
Curtea de Apel Bucureşti a decis că Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea, sub numele conspirativ Petrov. Radu Herjeu a reacţionat dur pe această temă. 

”Domnule Președinte Băsescu, aţi fost la înăltimea unei bune părţi a intelectualităţii din ţara asta. Asta înseamnă tocmai că s-au recunoscut cu valorile lor în activitatea dumnavoastră" - Gabriel Liiceanu.

Aşa-i că şi acum veți înghiți pe nemestecate tot ce vă spun propagandiștii care făceau zid în jurul turnătorului băsescu, cunoscut și ca președinte al unei țări abulice timp de 10 ani?!

Așa-i că și de acum înainte veți avea încredere în cei care îl omagiau pe colaboratorul Securității și îi denigrau pe toți cei care nu-l adorau?

Așa-i că veți cumpăra și data viitoare un politician pe post de salvator al nației, vândut frumos ambalat de aceeași fabrică de zgomote?

Așa-i că îi veți admira, apăra și vota pe toți cei promovați de petrov în funcții de unde să-i poată proteja trecutul? Așa-i!", a scris Radu Herjeu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel