Bătrân, lăsat să ZACĂ pe jos, pe holurile spitalului. Raul Pătrașcu, REVOLTĂ: Noi am depus un JURĂMÂNT. Aceste situații nu pot fi tolerate
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto Pixabay. Spital foto ilustrativ
Foto Pixabay. Spital foto ilustrativ
Raul Pătrașcu, managerul managerul Spitalului Județean Timișoara, susține că atitudinea cadrelor medicale din Corabia care au lăsat un bătrân să zacă pe holurile spitalului fără a-l ajuta, nu poate fi tolerată.

Raul Pătrașcu, managerul Spitalului Județean Timișoara, a fost întrebat la RealitateaPlus, cum ar fi reacționat el dacă în unitatea sanitară pe care o conduce, cadrele medicale ar fi lăsat un bătrân fără ajutor, așa cum s-a întâmplat la Spitalul din Corabia.

"Noi am depus un jurământ, să ajutăm oamenii, e tot ce cer în schimb, iar jobul meu ca manager este să le asigur toate condițiile ca să poate să ofere cele mai bune servicii medicale. Tot ce cer în schimb este profesionalismul și umanitatea lor, asta le-am spus din prima zi în care mi-am preluat mandatul. Astfel de situații nu pot fi tolerate. Doamnele acelea din păcate, chiar dacă se spune că acele imagini au fost tăiate, nu cred că e trucat, și îmi asum chestia aceasta, doamnele acelea nu ar mai fi lucrat în acea unitate sanitară.", a răspuns Raul Pătrașcu, revoltat de faptul că în țara noastră se întâmplă astfel de lucruri.

VEZI ȘI: Un medic și o asistentă, AMENDAȚI în cazul bătrânului din Corabia, lăsat să zacă pe holurile spitalului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel