Benjamin Mendy, de la Manchester City, pe masa de operații: "Găsiţi un nou căpitan"
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Internaţionalul francez Benjamin Mendy, jucătorul echipei Manchester City, victima unei entorse la genunchiul drept şi a unei leziuni la menisc, a fost operat miercuri la Barcelona, a anunţat clubul englez de fotbal pe site-ul său oficial.

Intervenţia chirurgicală "a decurs bine", conform fotbalistului francez, în vârstă de 24 ani, care nu va putea evolua în următoarele meciuri ale naţionale Franţei, împotriva Olandei şi Uruguayului, fiind înlocuit cu Ferland Mendy, jucătorul lui Olympique Lyon.

"Mendy a fost supus unei operaţii la un genunchi şi va reveni mai puternic", au scris "cetăţenii" pe contul lor de Twitter, fără să precizeze durata indisponibilităţii fundaşului stânga francez.

La rândul său, Benjamin Mendy s-a declarat optimist în privinţa recuperării sale. "Celălalt genunchi este gelos, însă operaţia a decurs bine. Totul va fi bine acum şi vor reveni cât mai repede printre băieţi. Acum va trebui doar să găsiţi un nou căpitan pentru câteva meciuri", a scris jucătorul lui Manchester City.

În sezonul trecut, Benjamin Mendy a lipsit şapte luni din campania victorioasă a campionilor Angliei, din cauza accidentărilor. El a disputat 12 meciuri pentru City de la startul acestui sezon, în toate competiţiile, inclusiv derby-ul cu Manchester United, desfăşurat duminică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel