Bill Gates, ENERVAT: Problema devine foarte GRAVĂ. Sunt foarte SURPRINS
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Bill Gates a fost ținta celor mai multe dintre teoriile conspirației în ceea ce privește pandemia de COVID-19, lucru care l-a enervat la culme. 

Fondatorul Microsoft a fost acuzat că este direct interesat de răspândirea virusului, deoarece vrea să producă bani din vaccinurile care ar opri pandemia. Această teorie a luat amploare după ce Bill Gates a donat sume importante de bani pentru dezvoltarea unui vaccin împotriva noului coronavirus. Mai mult, o altă teorie despre el este aceea că ar face parte dintr-un grup secret care controlează toată lumea şi care este interesat să reducă populaţia. Mai mult, mai este acuzat și de faptul că vrea să implementeze cipuri în populația care se vaccinează, pentru a-i controla cu ajutorul tehnologiei. 

Bill Gates spune că a fost uimit de volumul teoriilor conspirației "nebune" și "malefice" distribuite în masă. 

Vezi și: Andra, UMILITĂ de Florin Călinescu la Românii au Talent. Dialogul care te lasă cu gura CĂSCATĂ

Ce spune Bill Gates

"Pandemia a generat un nivel de dezbateri şi teorii ale conspiraţiei pe care nu mi le-aş fi putut imagina niciodată. Doctorul Fauci şi cu mine suntem în mijlocul unor teorii rele care sugerează că, în loc să încercăm să salvăm vieţi, facem contrariul sau că, în loc să donăm bani, căutăm să facem afaceri.

Problema devine foarte gravă dacă îi faci pe oameni să creadă că purtarea unei măşti sau vaccinarea nu sunt importante. Ceea ce nu am anticipat este modul în care canalele digitale favorizează milioane de mesaje trimise pe acest subiect, în fiecare zi. Sper că aceste lucruri vor înceta. Sunt foarte surprins de asta. Sper să dispară.", a declarat Bill Gates, citează Reuters.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel