Bittman, donaţie refuzată. Herjeu: Pentru asta, banii lui sunt murdari
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
holograf-2013
holograf-2013
Radu Herjeu reacţionează după ce o donaţie în sumă de 11.000 de euro pe care a dorit să o facă trupa Holograf a fost refuzată. 

Radu Herjeu reacţionează printr-un mesaj dur publicat pe pagina sa de socializare, după ce un ONG a refuzat o donaţie din partea lui Dan Bittman pe motiv că acesta ar fi lăudat un primar PSD.

Iată declaraţia lui Radu Herjeu: "Incalificabili sunt, uneori, astia care reprezinta, cica, "societatea civila". Un ong a refuzat o donatie de 11.000 de euro de la Holograf, pe motiv ca solistul trupei, Dan Bittman, l-a laudat pe primarul sectorului 5. 

Nu a violat pe nimeni, nu a omorat pe nimeni, nu a diluat dezinfectanti, nu a schingiuit niciun animal, nu a inselat vreo batranica pentru a-i fura pensia, nu a agresat sexual un minor, nu si-a batut iubita, nu a dat mita ca sa ia o fabrica la pret de nimic, nu si-a tatuat zvastica pe frunte, nici macar nu a taiat un copac fara autorizatie! Nu! A laudat un pesedist!!! Pentru asta, banii lui sunt murdari si nu pot intina obiectivele ong-ului respectiv! Bleah!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel