BLACK FRIDAY 2018. Cum obții cele mai tari reduceri
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
BLACK FRIDAY România 2019
BLACK FRIDAY România 2019
BLACK FRIDAY 2018. Black Friday este dedicată cumpărăturilor care beneficiază de reduceri uriașe, oameni din întreaga lume grăbindu-se să-și achiziționeze produsele mult visate. 

BLACK FRIDAY 2018. Evenimentul, care a început în SUA, este o dată importantă în calendarul cumpărăturilor din România, mai ales că se desfășoară în apropierea sărbătorilor de iarnă.

BLACK FRIDAY 2018. Iată câteva informații esențiale pentru găsirea celor mai bune oferte

Fă cumpărăturile cât mai devreme

BLACK FRIDAY 2018. Cu cât ești mai rapid, cu atât ai șanse să prinzi ofertele cele mai bune, în prima parte a zilei. Multă lume se înghesuie să acceseze site-urile online sau să meargă în magazine după ce ies de la birou, adică spre seară, când majoritatea produselor s-au epuizat.

Nu te concentra doar pe ziua de Black Friday

BLACK FRIDAY 2018. În timp ce mulți se vor uita după oferte doar în ziua de Black Friday, indicat ar fi să cauți ce este mai avantajos pentru tine toată săptămâna.

Compară prețurile

BLACK FRIDAY 2018. Îți dorești un accesoriu scump sau un bilet de vacanță ieftin? Nu te grăbi să achiziționezi imediat ce vezi prima ofertă. Aruncă o privire și pe alte site-uri sau agenții și compară prețurile. Așa îți vei da seamă ce preț te avantajează cel mai mult.

VEZI ȘI BLACK FRIDAY 2018. Predicții pentru Vinerea Neagră

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel