BLACK FRIDAY 2018 Fashion Days. Reduceri de până la 90%
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
BLACK FRIDAY 2018. 15 noiembrie 2018 este data la care se dă start la reducerile masive de Black Friday. Reduceri masive, de până la 90%, vor putea  fi accesate prin intermediul aplicației Fashion Days. 

BLACK FRIDAY 2018. Dacă ai instalată aplicația Fashion Days pe smartphone-ul tău, vei putea face cumpărături de Black Friday încă de joi seara. Din acel moment, urmează 36 de ore de reduceri la articolele fashion.

BLACK FRIDAY 2018. Oferta de reduceri de Black Friday va fi disponibilă și pe site la scurt timp, după ce apare și în aplicație.

BLACK FRIDAY 2018. „Peste 60% din comenzi vin de pe un dispozitiv mobil, cu câteva ore înainte de miezul nopții. Sunt cifre care ne arată că decizia de a da startul reducerilor mai devreme este în concordanță cu dorințele și obiceiurile clienților noștri. Ne dorim să se simtă cât mai confortabil în timp ce se bucură de acest eveniment, așteptat, de către unii dintre ei, întreg anul", a explicat Robert Berza, General Manager, Fashion Days, scrie playtech.ro.

BLACK FRIDAY 2018. În acest an, de Black Friday, cei de la Fashion Days dispun de cel mai mare stoc de produse de până acum.

Peste 1,5 milioane de produse, puse la ofertă

BLACK FRIDAY 2018. „Black Friday crește de la ediție la ediție și noi odată cu el. Anul acesta am pregătit cea mai mare ofertă de până acum și clienții au ocazia perfectă de a-și alege ținute complete, de la o diversitate mare de branduri. În plus, am negociat o gamă largă de produse unice, special pentru acest eveniment", a declarat Berza.

BLACK FRIDAY 2018. Branduri de Black Friday la Fashion Days
Dintre brandurile noi, care nu erau disponibile anul trecut, se numără: Coach, Kate Spade, Dhamont, Dr. Martens și Koton. Ele se alătură brand-urilor vechi de pe Fashion Days, precum: Nike, Guess, Fossil, Desigual, Puma, Esprit, Geox, Diesel, Pepe Jeans, Tissot, Trespass, Levi's, Napapijri, US Polo, Michael Kors, Love Moschino și Emporio Armani.

BLACK FRIDAY 2018. Printre articolele care vor fi reduse de Black Friday se numără:
 - Geacă Geox, redusă cu 73%, de la 1.099,99 lei la 299,99 lei

- Ceas Armani Exchange, redus cu 59%, de la 849,99 lei la 349,99 lei

- Ghete Columbia, reduse cu 51%, de la 569,99 lei la 279,99 lei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel