Urmărește emisiunea live
Black Friday 2018. "Trucuri" pentru cumpărături rapide, la preţul cel mai mic
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Vlad Manolache
WhatsApp
Black Friday 2018 va începe pe 23 noimebrie. Există o serie de "trucuri" care te ajută să nu pierzi cele mai bune oferte.

Black Friday 2018 va avea anul acesta cel mai mare număr de magazine participante. Lupta în oferte şi în publicitate va începe, în foarte multe cazuri, chiar cu o săptămână înainte.

Black Friday 2018. Pentru a avea întâietate la produsul dorit, există câteva mici trucuri pe care le are la îndemână oricine își dorește să cumpere online. Unul dintre ele este acela de a crea deja un cont pe site-urile care urmează a fi urmărite pentru a nu pierde timp cu introducerea datelor atunci când deja s-a dat startul ofertelor.

Black Friday 2018. Nici abonarea  la newsletter-ul magazinului vizat, cu câteva zile înainte de Vinerea Neagră, nu este o alegere greșită. În acest mod se pot urmări anumite reduceri și oferte și se pot oferi informații despre noi modalități de cumpărare, politici ale magazinului sau informații cu privire la transport.

Black Friday 2018. Pentru a nu ajunge vicitma unei păcăleli, este important ca, periodic, să fie urmărite prețurile produselor înainte de Vinerea Neargă. Astfel se poate vedea într-adevăr câte sunt oferte reale şi câte sunt doar produse la preţuri care au fluctuat în ultima perioadă.

Black Friday 2018. În cazul în care produsele urmează a fi returnate, este important să cunoaşteţi drepturile cumpărătorului afişate pe siteul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Cosnumatorului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel