BLACK FRIDAY 2018. VIVRE, record de Vinerea Neagră, cifre explozive
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Vivre.ro Black Friday
Vivre.ro Black Friday
BLACK FRIDAY 2018. VIVRE, record de Vinerea Neagră, cifre explozive Vivre a dat startul campaniei de Black Friday. Cifrele sunt explozive! 

BLACK FRIDAY 2018. VIVRE, record de Vinerea Neagră, cifre explozive ”Vivre, cel mai mare retailer online de home&deco din Europa Centrală și de Est, a început campania locală de Black Friday de 12 ore, fiind comandate până acum 22.757 de produse, reprezentând 75% din totalul produselor vândute în campania Black Friday din 2017.

Până acum, în doar două ore a fost atins traficul total al primei zile de campanie de anul trecut. Cel mai mare trafic vine de pe mobile, reprezentând 75% din traficul total de pe site, în creștere cu 31% față de ediția precedentă.” anunță Vivre. 

BLACK FRIDAY 2018. VIVRE, record de Vinerea Neagră, cifre explozive ”Anul acesta observăm o echilibrare a numărului de comenzi primite din țară; în continuare, cele mai mari vânzări sunt înregistrate în București, în proporție de 36%, urmat de Cluj, Iași, Timișoara, Brașov, Constanța. Același lucru se întâmplă și analizând datele demografice – dacă anul trecut doar 30% dintre utilizatori erau bărbați, acum ponderea se apropie de 40%”, a declarat Iulian Vegheș, VP of Marketing.

BLACK FRIDAY 2018. VIVRE, record de Vinerea Neagră, cifre explozive Cele mai mari cereri au fost înregistrate la canapele, cu 645 de comenzi, covoare, cu peste 1.300 și peste 1.400 de piese de mobilier.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel