Blocați pe insula Samothraki. Turist român lovit de polițiștii din Grecia
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Zeci de turiști români sunt blocați de mai multe zile pe insula grecească Samothraki. Un român a fost agresat de paza portuară.

Peste 1500 de turiști sunt blocați de mai multe zile pe insula grecească, Samothraki, din cauza incendiilor de vegetație. Un turist român a încercat să vorbească cu polițiștii din Grecia, dar aceștia l-au bruscat și l-au blocat în clădirea în care se afla, potrivit B1 TV.

Conform declarațiilor turiștilor, mulți dintre ei au ajuns să doarmă pe jos sau în mașini în așteptarea ambarcațiunilor. În cele din urmă, autoritățile locale s-au mobilizat și le-au oferit celor izolați variante pentru mâncare gratuită și adăpost. Toata lumea este panicată. Așteptăm să se oprească vântul ca să poată veni un feribot. Este o stare ciudată pentru că nu avem nicio informație clară. Am fost ținuți în minciuni. a declarat un turist român, conform B1 TV.

Amintim faptul că turiștii au rămas blocați în port după ce feribotul care le asigura transportul s-a defectat. Oamenii au ajuns să doarmă în mașinile personale sau în port.  Conform informațiilor furnizate de Căpitănia Portului din Alexandroupoli, în prezent, se caută soluții pentru deblocarea situației.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel