Boca Juniors-River Plate, finala. Decizia TAS
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Cererea clubului  Boca Juniors de a suspenda finala retur a Copei Libertadores s-a judecat la TAS.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a respins, sâmbătă, cererea clubului Boca Juniors de a suspenda returul finalei Copei Libertadores, programată duminică la Madrid, cu River Plate, a anunţat instanţa cu sediul la Lausanne.

'TAS a respins o solicitare urgentă a clubului Boca Juniors depusă ieri (vineri) şi vizând suspendarea finalei retur a Copei Libertadores cu River Plate', a anunţat TAS într-un comunicat. Deci finala Copei Libertadores se va putea desfăşura duminică, dar 'comitetul arbitral al TAS va examina mai târziu fundamentul cererii clubului Boca Juniors', a precizat TAS.

Măsuri drastice de securiate

Aproape 4.000 de poliţişti şi agenţi privaţi vor fi desfăşuraţi la Madrid în cadrul unui draconic dispozitiv de securitate prevăzut pentru finala Copei Libertadores între River Plate şi Boca Juniors, cele două mari rivale ale fotbalului argentinian. Peste 2.000 de poliţişti naţionali vor fi mobilizaţi duminică pentru acest meci care fost amânat şi delocalizat pe stadionul Santiago Bernabeu din Madrid după ce autocarul echipei Boca a fost atacat cu pietre la Buenos Aires. Cele două echipe au terminat nedecis (2-2) în partida tur a celei mai prestigioase competiţii intercluburi de pe continentul sud-american.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel