”Firea nu a fost înfrântă prea multă vreme”. Chirieac, ipoteză: Următoarea mișcare politică
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Gabriela Firea FOTO AGERPRES
Gabriela Firea FOTO AGERPRES
Analistul politic Bogdan Chirieac a reacționat după declarațiile făcute de Gabriela Firea. Acesta susține că fostul primar general al Capitalei și-a revenit rapid după înfrângerea de la alegerile locale și că o vede ”pe locul întâi la Senat”. 

Bogdan Chirieac, analist politic, a intervenit marți la România TV unde a vorbit despre întâlnirea Gabrielei Firea cu Marcel Ciolacu, liderul PSD. Întrebat ce ar putea să urmeze în condițiile în care Gabriela Firea a obținut mai multe procente peste cele ale partidului, Bogdan Chirieac a răspuns: 

”Doamna Firea, chiar în timpul declarațiilor de presă a stabilit limitele. A spus că nu demisionează din funcția de președinte PSD București și nici din funcția de prim-vicepreședinte național. Deci clar a stabilit această limită. De altfel nici nu cred că în momentul acesta actuala conducere a PSD s-ar fi gândit să o demită pe doamna Firea dintr-o funcție. A obținut un scor important, peste partid în București. PSD-ul a obținut un scor foarte bun pe București, e pe locul întâi PSD-ul. E adevărat că a contat și conducerea lui Marcel Ciolacu la nivel național, dar doamna Firea rămâne vârf de lance în PSD în momentul acesta”, a declarat Bogdan Chirieac. 

Gabriela Firea, în Senatul României

În cadrul intervenției tv, analistul politic a vorbit și care ar putea fi următoarea mișcare politică a fostului primar general al Capitalei, Gabriela Firea. 

”Doamna Firea, cu siguranță, fiind și președintele organizației PSD București, are rolul fundamental în scrierea listei de parlamentari. Alegerile sunt pe listă. Eu o văd pe doamna Firea locul întâi la Senat. Dânsa va intra în Parlament, în Senatul României. Mai departe, vedeți că după 24 de ore de la înfrângere a revenit în prim-plan cu multă energie. Explică, învinge, vorbește. Deci doamna Firea nu a fost înfrântă prea multă vreme”, a mai precizat Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel