Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail redactia@dcnews.ro
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări

13 oct, 08:44
Boi pe moare, rețetă tradițional românească. Te va surprinde!
Da, ai citit perfect! "Boi pe moare" este o rețetă tradițională din Crișana. Folosită cu precădere în perioada postului, este delicioasă. Iată cum se prepară.

Ingrediente

- făină de mălai

- zeamă de varză (moare)

- ulei

Cum se prepară

Se fierbe zeama de varză (moare). Din mălai se face o mamaligă tare care să poată fi tăiată cu ața și se formează din ea niste găluște (bulgărași), care se fierb în zeama de varză timp de 1-2 minute, scrie unica.ro. Apoi se scot, se scurg și se ung cu ulei, după care se pun în farfurie și se toarnă zeama de varză peste ei spre a fi mâncați.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri