Bolid de lux, confiscat la frontiera cu România. Ce s-a întâmplat
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Turnu au descoperit un autoturism marca Mercedes, în valoare de 20.000 euro, căutat de autorităţile din Germania.

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 11.30, la Punctul de Trecere al Frontierei Turnu s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, un cetăţean german, în vârstă de 46 de ani, conducând un autoturism marca Mercedes Benz, an de fabricație 2016, înmatriculat în Germania.

”În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că autoturismul figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Germania în data de 23.07.2020. Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că autoturismul în cauză este proprietatea fratelui său şi că acesta l-a rugat să-l conducă până în Turcia, menţionând că nu avea cunoştinţă despre faptul că maşina era căutată de autorităţi”, se arată într-un comunicat de presă. 

Mijlocul de transport, în valoare de 20.000 euro, a fost indisponibilizat, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel