Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Sport
 
10 iul, 21:46
BOMBĂ în fotbal! Dinamo, salvată de DDB: „Este un moment istoric”
Anunțul serii a fost făcut de „Peluza Cătălin Hîldan”! Echipa Dinamo va fi salvată de suporteri. 
Foto: Agerpres

Vineri, 10 iulie, reprezentanții „Doar Dinamo București” au semnat documentul prin care fanii vor decide viitorul clubului din Ștefan cel Mare. 

Practic, Ionuț Negoiță este obligat, prin semnarea documentului, să le pună fanilor la dispoziție toate documentele cerute, în decurs de trei zile. Ulterior se va analiza situația financiară exactă a clubului și fanii vor decide ce se întâmplă mai departe.

”Astăzi, 10 iulie 2020, a fost făcut cel mai important pas către preluarea Clubului Dinamo de către suporteri. După lungi tergiversări și trageri de timp, după perindarea mai multor personaje, care nu au fost cu adevărat interesate de preluarea clubului, astăzi s-a intrat în linie dreaptă pentru schimbarea acționariatului la Dinamo.

Aceasta este șansa ca Dinamo să nu mai fie al lui Negoiță, ci al celor care l-au ținut în viață! Este un moment istoric ce marchează sfârșitul unei epoci caracterizată de incertitudine și începutul unui drum de reconstrucție la care va trebui să punem umărul cu toții.

Un club care a fost condus spre ruină zi după zi, printr-un management prost, prin nepăsare și prin decizii greșite, luate împotriva intereselor clubului. Ultima stricăciune produsă (sau ultimul tun dat) fiind pierderea portarului Piscitelli care și-a reziliat contractul azi-noapte!”, se arată în mesajul PCH.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri