Bomboane Rafaello de post. Cum se prepară: Rețeta
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook
Bomboanele Rafaello reprezintă un adevărat deliciu în post. Iată cum se prepară.

Ingrediente

- cocos
- 100 g fulgi de migdale
- 1 fiolă esență de vanilie
- 80 g fulgi de cocos
- 1/2 lingurita zahăr vanilat
- 3 lingurite zahăr pudră
- 400 g lapte de cocos gras

Cum se prepară

Înainte de a vă apuca de rețetă, țineți câteva ore bune – poate chiar și o zi întreagă – conserva cu lapte de cocos la frigider. Scoateți-o, întoarceți-o cu fundul în sus și deschideți-o. Dați deoparte lichidul format, nu vă este de folos pentru această rețetă.

Pisați ușor într-un bol fulgii de migdale. Puneți laptele de cocos într-un bol, adăugați zahărul pudră și zahărul vanilat și amestecați ușor cu o furculiță. Adăugați peste fulgii de cocos și de migdale. Amestecați ușor, din nou, cu furculița.

Formați, mai apoi, mingiuțe din această compoziție. Pe o farfurie plată presărați fulgi de cocos, prin care dați mingiuțele de cocosS. e păstrează la frigider, într-o cutie etanșă.

Vezi și: Budincă de cartofi. Rețetă de post

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel