Borza: Iohannis, prestație impecabilă. A fost o revelație pentru mine
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis
Deputatul Remus Borza, fost consilier onorific al Vioricăi Dăncilă, a lăudat conferinţa de presă a lui Klaus Iohannis de miercuri seară şi a anunţat că preşedintele a câştigat puncte importante în lupta electorală în dauna candidatului PSD, care nu a reuşit o prestaţie la fel de bună.

"Prestaţia impecabilă a lui Iohannis a fost o revelaţie pentru mine. S-ar putea să nu fiţi de acord. Eu nici pe departe nu sunt un fan al lui Iohannis pentru că nu m-a convins din punct de vedere al comunicării, dar aseară, da, a reuşit. A reuşit ceea ce nu a reuşit în ăştia 5 ani: să fie simpatic. Răspunsul dacă are cască în ureche l-a umanizat, l-a făcut simpatic. Iar secvența aceasta chiar a devenit virală. A vorbit liber, coerent, cursiv și echilibrat. A răspuns la toate întrebările foarte bine.

Organizarea conferinței a fost una foarte bună, spre deosebire de cea a Vioricăi Dăncilă, care a fost o chestie încropită pe picior, neprofesionistă. Nu se auzeau întrebările din sală, ceea ce i-a permis un oarecare arbitrariu doamnei Dăncilă în a răspunde selectiv. Deși, iniţial, a fost anunțată doar o declaraţie, prezidențiabilul PSD s-a hazardat răspunzând unor întrebări ale jurnaliștilor, în încercarea de a contracara prestația lui Iohannis, dar nu i-a ieșit", a spus Remus Borza la DC NEWS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel