Braşov: Proiectul de modernizare a toaletei publice din Piaţa Sfatului, scos de primar de pe ordinea de zi a Consiliului Local
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Primarul municipiului Braşov, George Scripcaru, a retras miercuri, de pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local, proiectul privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru modernizarea toaletei publice din Piaţa Sfatului, în valoare de peste 1 milion de lei, explicând că a solicitat direcţiei de resort din Primărie să "scadă" anumite cheltuieli "eronate".

"Am solicitat Direcţiei tehnice - Serviciul investiţii, cu consultantul pe care îl are la nivelul unor proiecte pe care le are în derulare, să aprofundeze, să intre puţin în detaliu referitor la acest proiect pentru că sunt acolo câteva detalii care pot să fie scoase din calcul (...) în aşa fel încât să diminuăm suma respectivă. (...) Erau incluse, de exemplu, taloanele de liberă trecere care reprezintă o sumă importantă. Este o lucrare publică, pe domeniul public şi nu putem să ne cerem nouă taloane de liberă trecere, eronat au fost introduse în calcul", a afirmat Scripcaru.

El a subliniat că proiectul va fi repus pe ordinea de zi a CL Braşov, deoarece WC-ul public din Piaţa Sfatului trebui reparat şi să se realizeze intervenţiile necesare, inclusiv din punctul de vedere al asigurării accesului persoanelor cu dizabilităţi.

Conform devizului general prezentat de proiectant, SC Danina Star SRL Braşov, şi făcut public marţi, de biroul de presă al municipalităţii, costul total al acestei investiţii s-ar fi ridicat la 1.083.743,37 milioane lei cu TVA inclus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel