BRAVO, AI STIL! Celebrities, 21 noiembrie 2020: "Ești un pic pe lângă temă"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
A fost o nouă ediție incendiară la Kanal D! Ținutele concurentelor și notele obținute le găsiți la finalul articolului.

Lupta pentru titlul de cea mai stilată femeie din România este foarte strânsă. Concurentele rămase în competiție știu că acum este momentul să îi impresioneze pe jurați. 

Gala de sâmbătă seară este una extrem de ofertantă, iar concurentele vor lupta pentru a dovedi că își merită locul în competiția stilului. O nouă tematică, propusă de jurați, le va provoca pe concurente să își pună în valoare cât mai bine feminitatea și puterea de seducție.

În această seară, la “Bravo, ai stil! Celebrities”, o ediție concept cu totul specială, concurentele se întrec în ținute vestimentare spectaculoase și momente artistice inedite, toate acestea reunite sub tematică serii – Petrecere gypsy.

“Uite că li se întâmplă și celor buni, mi se pare că ești un pic pe lângă temă. Îmi place cum ai integrat coroana, pantofii îți vin superb. Am așteptări foarte mari de la această seară, de la acest concept”, spune Raluca Bădulescu către o concurentă. Despre ce concurentă este vorba, dar și ce note va primi vei putea afla pe DCNEWS.

Iată notele obținute de concurente:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel