Brazi de Crăciun, confiscați de polițiștii din Neamț
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ
În urma unui control de rutină polițiștii din Neamț au descoperit peste 100 de brazi de Crăciun într-o autoutilitară. 

Peste 100 de pomi de Crăciun, fără documente legale de provenienţă sau transport, au fost descoperiţi de poliţişti într-o autoutilitară oprită în trafic, pentru control, a informat duminică IPJ Neamţ, scrie Agerpres. 

Astfel, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ au depistat în trafic, sâmbătă, 28 noiembrie, un bărbat de 39 de ani, din Roman, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 15 D, în localitatea Girov. În urma controlului efectuat asupra vehiculului, poliţiştii au descoperit 110 pomi de Crăciun nemarcaţi, pentru care conducătorul auto nu deţinea documente legale care să ateste provenienţa acestora.

Pomii au fost confiscați 



Cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ştefan cel Mare, pomii de Crăciun, în valoare de 3.300 de lei, au fost indisponibilizaţi şi predaţi specialiştilor silvici din cadrul Direcţiei Silvice Neamţ.

Pentru încălcarea dispoziţiilor în domeniul silvic, bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform prevederilor Legii nr. 171/2020, cu amendă în valoare de 5.000 de lei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel