Buchetul de „flori” din crochete de pui, cel mai interesant cadou de Ziua Îndrăgostiților
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Buchetul din crochete de pu ia devenit viral anul trecut și este o metodă inedită de a-ți surprinde partenerul.

Buchetul din crochete de pui se numără printre cele mai interesante cadouri pentru gurmanzi de Ziua Îndrăgostiților, conform Mediafax. Un astfel de cadou a devenit viral la finalul anului trecut, când o domnișoară de onoare a surprins-o pe mireasă cu un astfel de cadou gustos.

Cu toate că buchetele de flori elaborate rămân o alegere tradițională pentru a-ți surprinde partenerul, acestea sunt scumpe și se ofilesc după câteva zile.

Toate mărimile și formele

În schimb, buchetele din crochete pot fi un mod amuzant de a sărbători Valentine's Day. Acestea se găsesc mai nou în toate mărimile, formele și cu accesorii din cartofi prăjiți sau flori adevărate. Acestea merg preparate din orice tip de carne sau legume, sunt puse pe frigărui și decorate cu sosuri sau altele.

Propunerea nu este una nouă și urmează unei tendințe devenite foarte populară, buchetele din dulciuri, ciocolată sau diverse alte gustări.

În 2019, imaginea unei mirese având un buchet din crochete a devenit virală pe rețelele de socializare online. Deși crochetele nu erau reale, buchetul a inspirat alte persoane, multe dintre acestea publicând pe rețelele de social media fotografii cu aranjamente similare.

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

Happy Birthday to you! #kfc #kfcchicken #kfcbouquet #friedchicken #friedchickenbouquet #asflorist #alorstarflorist #alorsetarflorist #floristalorstar #floristalorsetar #kedah #florist #肯德基

O postare distribuită de Barbara Flower Shop (@woanneo) peSep 18, 2019 la 5:21 PDT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel