Bunicul Luizei, replici cu Eugen Nicolicea. Bogdan Chirieac: Pentru mine, a fost definitoriu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Eugen Nicolicea
Eugen Nicolicea
Bunicul Luizei Melencu, una dintre cele două tinere pe care Gheorghe Dincă susţine că le-a ucis, l-a atacat dur pe deputatul PSD, Eugen Nicolicea, la Antena 3.

Bunicul Luizei a sunat special pentru a i se adresa parlamentarului PSD prezent în studiou. O parte dintre acuzaţii au fost făcute şi la adresa deputatului Florin Iordache, fost ministru al Justiţiei. Atât Nicolicea, cât şi Iordache au vorbit, în această legislatură, despre modificările legislative propuse la Legile Justiţiei şi Codurile Penale. Din discursul bunicului fetei dispărute se înțelegea cumva că de vină pentru tragedia de la Caracal este... PSD. Și, în acest context, orice argument logic, de genul Gheorghe Dincă nu era recidivist, a pierit.

Bogdan Chirieac, analist politic, a comentat acest subiect, la România TV.

”Pentru mine, definitoriu a fost discursul bunicului Luizei. Omul a spus din suflet ce crede domnia sa, chiar dacă nu are legătură cu realitatea. A rezultat că PSD a modificat și a stricat Legile Justiției și, din această cauză, au murit fetele. Orice argument logic de genul - Dincă nu era recidivist, nu fusese eliberat din închisoare, nu avea dosar etc - pică. Câteodată, o minciună bine spusă ține loc de adevăr și se substituie definitiv adevărului”, a spus Bogdan Chirieac la Antena 3.

Intervenția bunicului Luizei

Bunicul Luizei Melencu a avut o intervenție telefonică, miercuri seară, la Antena 3. Fără nicio legătură cu subiectul despre care se discuta, din senin, bărbatul l-a atacat pe Eugen Nicolicea, deputat PSD, care se afla în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu. "Domnul Nicolicea are atâtea probleme și atâtea necazuri. La ce vârstă și-a desăvârșit studiile, unde le-a făcut? Mie mi-ar fi rușine să mai apar în fața națiunii cu asemenea oameni. El, Iordache și alții, să le fie rușine! Domnul Nicolicea să trăiască, să-și vadă de familia lui și de necazurile lui, problemele lui. Nu ne reprezintă și nu reprezintă nația și poporul român. Asemenea oameni să nu mai apară. E Parlamentul plin", a zis bunicul Luizei Melencu.

Răzvan Dumitrescu a intervenit și a zis: "Am o rugăminte, stimate domn. În măsura în care niciunul dintre invitați nu a făcut vreo afirmație incorectă în legătură cu cazul Luizei sau cu cazul Alexandrei, înțelegându-vă eventualele supărări cu privire la unii sau alții dintre politicieni, nu există, înțeleg, un drept la replică în cazul de față, prin urmare nu înțeleg care este obiectul discuției. Cu toată dragostea și cu toată compasiunea pentru durerea pe care o suferiți, înțelegându-vă supărările generale pe care le aveți, în situația în care nu există o afirmație concretă în legătură cu cazul care să fie nevoie să o corectăm, discuția nu își are obiectul".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel